Despre noi - Slatava Group

Despre noi

S.C. „Slatava Grup” S.R.L. este o companie ce activează în sectorul agrar al Republicii Moldova de peste 20 ani. Are în portofoliu peste 2000 de clienți din toate zonele țării cât și propriile suprafețe plantate cu livezi de măr, prun și vița de vie. Totodată a fost mereu în căutare de alternative și inovații, propunând soluții mai bune agricultorilor, astfel creând valoare adăugată pentru clienții noștri. Datorită experienței bogate în segmentarea pieței agricole, răspunde nevoilor agricultorilor și poate oferi pe parcursul întregului proces soluții diferențiate şi universale de protecție a plantelor.

De-a lungul anilor, a dat dovadă de profesionalism și dăruire de sine, câștigând astfel recunoașterea și încrederea clienților din întreaga țară. Prezența zilnică a specialiștilor în proctecția plantelor în fiecare zonă a țării: Nord, Centru și Sud, facilitează depistarea și soluționarea unei eventuale probleme în timp foarte scurt. Sfaturile și soluțiile propuse sunt susținute și de către cei mai buni doctori habilitați în agricultură din Republica Moldova.

Din multitudinea companiilor producătoare de pesticide, S.C. “Slatava Grup” S.R.L. a creat un parteneriat de succes cu Ningbo Sunjoy Agroscience Co. Ltd., bazat pe calitățile și realizările lor înalte. Începând cu anul 2014 produsele ei au fost omologate și importate în Republica Moldova, având an de an o ascensiune atât în departamentul înregistrării de noi preparate, cât și în sectorul de vânzări, astfel la sfârșitul anului 2021 are deja omologate în Republica Moldova 43 de preparate: insecticide, fungicide și erbicide. Iar tendința de dezvoltare este ca în următorii 2-3 ani să dețină omologarea a până la 100 de produse, punînd accentul pe cele bio, benefice mediului înconjurător. Ningbo Sunjoy Agroscience Co. Ltd, stabilind relații de afaceri solide cu clienți importanţi din peste 80 de țări, şi-a majorat volumul vânzărilor la export, clasându-se timp de mai mulți ani printre primele 10 întreprinderi producătoare de pesticide din China, iar în 2019 a înregistrat un volum al exporturilor de peste 5.3 miliarde US dolari. Sunjoy Agroscience este una din cele mai mari uzine de stat din China producătoare de pesticide.

Echipa responsabilă de înregistrare este familiarizată cu politicile și reglementările privind înregistrarea pesticidelor din întreaga lume și a oferit servicii de înregistrare și asistență tehnică cu privire la cca 6000 de produse pentru mii de clienți din 88 de țări, așa ca Spania, Germania, Polonia, Ungaria, Romania, Moldova etc.

Cu S.C. “Slatava Grup” S.R.L. ai garanția unei recolte înalte!

 • Director General:
  +373-69123165
 • Director Comercial:
  +373-68166966
 • Contabilitate:
  +373-22750710
 • Consultant superior:
  +373-69162291
 • Consultant agronom:
  +373-69081130
back top